Algemene Voorwaarden

1. Algemeen.
Bedankt voor uw bestelling bij Sillie’s Creations. Wij doen ons best om uw bestelling met zorg te behandelen. Met het plaatsen van een bestelling stemt u in met de algemene voorwaarden van Sillie’s Creations.

2. Bestelling.
Een bestelling is pas definitief, wanneer deze bevestigd is. Dit gebeurd middels een  email, waarin een overzicht van de artikelen en de kosten staan. Deze kosten dienen  voldaan te zijn op aangegeven rekeningnummer. Daarna wordt de bestelling verzonden. Mocht het bedrag niet zijn overgemaakt binnen deze 7 dagen, dan komt de bestelling te vervallen.

3. Prijzen.
De prijzen bij de artikelen zijn in euro’s vermeld. Dit is exclusief verzendkosten. Over alle prijzen is 21% BTW gerekend.

4. Betaling en levering.
Afhankelijk van de banken verschilt het wanneer dit binnen is. Als een betaling niet binnen 7 dagen voldaan is, vervalt de gehele bestelling.
Naast het verzenden van producten, geeft Sillie’s ook de mogelijkheid om de producten op te halen. Bij het ophalen van de producten graag een afspraak maken, daarbij mag contant betaald worden.

5. Verzendkosten.
De verzendkosten zijn conform de TNT- tarieven.Deze verschillen dus per grootte en gewicht en zijn afhankelijk in welk land je woont. Bij een teveel betaald aan verzendkosten, wordt het verschil terugbetaald.

6. Levertijd.
Na betaling worden de producten binnen 1-3 werkdagen verzonden.

7. Ruilen en teruggaaf.
Bestelde artikelen worden in principe niet retour genomen. Mocht er echter iets aan de bestelling mankeren of ontbreken dan kan er contact worden opgenomen met Sillie’s Creations en zal er gezocht worden naar een passende oplossing. Mocht er onverhoopt na overleg  iets worden teruggestuurd, zijn de retourkosten van de retourzending voor de koper. Ongefrankeerde retourzendingen en rembourszendingen worden niet geaccepteerd.  Het teruggave bedrag is exclusief de verzendkosten en zal binnen 14 dagen worden teruggestort.

8. Bestellingen weigeren.
Bij een overvloed aan bestellingen staat het Sillie’s Creations vrij om een productenstop in te lassen. Dit zal vermeldt worden. Wanneer een bestelling niet vertrouwd wordt, kan deze geweigerd worden. Dit deelt Sillie’s Creations onmiddellijk aan u mee.

9. Eigendomsvoorbehoud.
De artikelen blijven eigendom van Sillie’s Creations tot, door u, aan ons factuurbedrag is voldaan.

10. Bescherming van persoonsgegevens & crediteuren.
Uiteraard worden al uw persoonsgegevens strikt vertrouwelijk behandeld en worden de wettelijke regels aangaande bescherming van uw persoonsgegevens en privacy (WBP) strikt door Sillie’s Creations in acht genomen. Uw persoonsgegevens wordt enkel gebruikt voor eigen administratie en wordt niet aan derden doorgespeeld.

11. Aansprakelijkheid
Sillie’s  Creations kan geen aansprakelijkheid aanvaarden ten gevolge van tekst- of typfouten, onjuiste of onvolledige informatie, prijswijzigingen en is niet verantwoordelijk voor verlies of schade dat ontstaan is tijdens het transport.
Wij verplichten ons tot het correct verpakken van uw bestelling zodat de kans op schade tot een minimum wordt beperkt.
De artikelen van Sillie’s Creations zijn uitsluitend geschikt ter decoratie.
Sommige artikelen bevatten kleine onderdelen die gevaarlijk kunnen zijn voor kleine kinderen, daar bent u zelf verantwoordelijk voor.

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb